lørdag den 12. februar 2011

Vugge i himlen - Om at sy noget selv

Så er det kun 4 uger til termin. Det er lidt vildt. Jeg blev også lige ramt af panik, for jeg har jo slet ikke det hele klar endnu og om en uge er det helt legalt at gå i fødsel også skal alt til fødslen, som jo skal være herhjemme, jo være klar.
Det er dog ret svært at få ordnet alt det jeg gerne vil da mit bækken er som gele.
Men idag kom jeg i tanke om at jeg havde et stykke stof, en gammel dug, som jeg måske kunne lave noget fornuftigt ud af. Vi har herhjemme anskaffet os en Leander vugge. Jeg har købt den brugt da jeg er glad for ideen om at undgå overforbrug og ikke har lyst til at bidrage ret meget til brug-og-smid-væk-mentaliteten. Dertil så er det altså en helt del billigere at købe brugt og når man er ung og skal anskaffe en masse udstyr til det kommende vidunder så er det altså noget som virkelig løber op. Jeg tør slet ikke tænke på hvor mange penge vi skulle have punget ud med hvis alt det vi har købt skulle have været købt sprit nyt. Det er helt sikkert et beløb på den anden side af 250000kr.
Jeg ville gerne have en himmel til den omtalte Leander vugge. Men da jeg stod i Ønske Børn og kiggede på den fik jeg meget skuffende fornemmelse. Tynd bomuld syet i baner og hængt omkring vuggen. 300kr! Helt ærligt det koster ca. 30kr pr meter i stof og stil sådan en omgang bomuld og håndværksmæssigt kunne det laves flottere!

Jeg har dog ikke lige fået købt mig det stof som jeg drømte om og idag blev jeg for utålmodig til at vente med at sy den himmel til jeg fik det købt. Så den gamle dug er blevet til himmel.

Det er noget enhver kan sy. Det er idiot sikkert.
Resultatet ser sådan ud (Og jeg synes der er så hyggeligt i den vugge og jeg glæder mig til at putte min søn deri):


1 kommentar:

  1. Den er rigtig fin skati. Jeg er sikker på at sønnike bliver glad for den ;)

    SvarSlet