mandag den 7. november 2011

2 gamle borde fra Gl. kongevej


Disse borde var smidt ud til stor skræl på mine forældres vej. Det øs regnede den dag. Men jeg tog alligevel en tur med barnevognen ned af vejen. Dem synes jeg var fine. Der er en fin riflet detalje på benene. Det lille bord kan køres ind på nogle skinner under det store bord.

Der sidder et mærke på som fortæller at der er fra en møbelbutik som har ligget på Gl. kongevej 114, som havde navnet A/S Andels Møbel - Magasin (Brdr C og W Andersen) Bordet har et nummer 7185.
Jeg synes det er så fedt med sådanne mærker på gamle møbler. Det er lige meget om det er møbler som har værdi eller ingen. Det er møbler som viser en historie.

Jeg ringede på og en ældre mand kom ud. Jeg kunne pludselig huske at ham og hans kone forærede mig et par solvogne forrige efterår. Dem malede jeg i foråret sol gul og lilla. De er nu pakket væk for vinteren, så jeg skylder jer et billede til foråret når de kommet frem igen.
Den ældre mand blev glad for at der var nogen som kunne bruge bordene. De havde været dyre og jeg skulle endelig bare tage dem. Som sagt så gjort og de røg op på barnevognen.

Hvad jeg skal med dem, det aner jeg ikke. Lige nu er det mandens natbord. Da han ikke har noget. Men jeg kan bare ikke finde ud af hvor de skal stå og hvilken farve de skal have, skal der tapet på pladen? Tja, det finder jeg nok heller ikke ud af lige nu, for jeg er helt blank. Nogen forslag?

2 kommentarer:

 1. sikke nogle fine borde! Jeg synes jo oftest den slags er pænest som de er, så jeg er ikke god til at komme med forslag til nyt look... :)

  Jeg så på slyngebarn at du bruger stofbleer, og kunne godt tænke mig at stille dig nogle spørgsmål i den forbindelse. Vil du maile mig på camille@hverdagshjem.dk?

  De bedste hilsner, Camille

  SvarSlet
 2. Hej Camille, jeg smider dig en mail. Jeg synes også borderne er fine som de er, men de er meget slidte i looket. Men jeg har endnu ikke fået gjort noget ved dem. I hvert falde skal et par benene som minimum have noget lim. lige fungere de som natbord.

  Hilsen Camilla

  SvarSlet